mandag, april 11, 2005

Aquavit

På grund af jet lag stod vi tidligt op. Casper og jeg tog ned på Starbucks ved Washington Square og fik lidt morgenmad og så tog jeg på Universitetet. Om eftermiddagen mødtes Casper og jeg på Aquavit, en trendy skandinavisk restaurant i midtown. Restauranten er indrettet med Arne Jacobsen møbler og vi satte os i et par Ægget stole og fik en Carlsberg og et stykke sild.



Om aftenen lavede Anne Louise steg og gulerødder og bagefter stod den på osteanretning og efter al den gode mad og vin sank vi endnu engang om i stolene!

1 Comments:

Rasmus Kjær said...

Hold da kæft.. nu er det et stykke tid siden jeg har kigget på jeres blog. Og nu kan jeg huske hvorfor jeg var stoppet med at læse på den... Man bliver jo totalt åndeløs af jeres aktivitets niveau.. I lever da bare det gode liv i to. Mener selv at Signe og jeg har haft godt knald på her på det sidste. Men det vi har nået, virker det til, at I ville kunne overkomme på et par dage. Men så ville I samtidig lige kunne nå et slag Squash og en frokost aftale med i købet. Bare så I ikke skulle holde for lange pauser i programmet.
Men alt i alt.. dejligt at følge med i jeres liv på afstand.
Hep Rasmus K

7:49 AM  

Post a Comment

<< Home